Bij PROJECTief kan je terecht voor het complete beheer van veiligheid op projecten. Tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase tot opvolging en voorbereiding van de indienstname.

Ons team bestaande van werftoezichters tot supervisors en managers hebben allemaal de geijkte BSAFR pragmatische aanpak. Op elk niveau staan wij voor een coachende aanpak die alle verschillende belangen verenigd en toch de hoogst mogelijke veiligheidsstandaard bekomt.

 

Wij hechten bij onze unieke methodiek zeer groot belang aan 3 pijlers:

Wij werken enkel met vaste medewerkers om continuïteit, opbouw ervaring en uitbreiding kennis van het team te garanderen.

Onze medewerkers worden continu opgevolgd en bijgestuurd.
Zij kunnen tevens ten alle tijden intern terecht bij verschillende vak experten voor raad en daad.

PROJECTief heeft een uitgebreid dynamisch project risico beheersysteem (DPRBS) ontwikkeld dat kan uitgerold worden op elk project, of dat kan gebruikt worden om een bestaand management systeem pragmatisch te complementeren.

In het onderstaande schematisch overzicht staan de belangrijkste onderwerpen van ons DPRBS die verder uitgewerkt zijn door middel van procedures, instructies, hulpmiddelen en programma’s:

Door deze aanpak staan wij garant voor de uitvoering van een project waar preventief en veilig werken als positief wordt aanzien en een duidelijke meerwaarde vormt naar het voorkomen van onverwachte kosten en stilstanden door incidenten en ongevallen.

Neem gerust contact als je meer wil te weten komen.

BSAFR – Kleinhoefstraat 5 – 2440 Geel – BE0560.706.025